Tasarım Ekibi

Müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda istenilen ürünü 3 Boyutlu çizim programları yardımıyla görsel, üretime hazır ve fiyat/performans açısından en uygun hale getiren, konusunda uzman ekibimizle sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır.

CNC Makina Programlama Ekibi

Tasarım ekibinin hazırladığı, müşterinin onayladığı ürüne ait parçaları, CNC lazer ve CNC punch makinalarımızda müşterimiz için en hızlı ve uygun üretim metodlarıyla hazırlayan tecrübeli, profesyonel ekibimizle sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır.

Kalite Teknikerleri

Ham maddeden müşteri teslimine kadar tüm süreçte müşterilerimize en iyi ve en doğru ürünü verebilmek için eğitimli, özenli ekibimizle sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır.

Planlama Mühendisi

Müşteri talebine uygun zamanda ürünleri eksiksiz ve zamanında teslim edilebilmesi için var gücüyle çalışan ekibimizle sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır.

Uzman Üretim Ekibi

Tasarım ekibinini oluşturduğu üretim çizimlerine bağlı kalarak, üretimin tüm aşamalarını mühendis, kalite ve planlama ekibiyle koordineli olarak yürüten sistematik, planlı uzman ekibimiz sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır.